Audrey Hepburn by Desingtarrat & arvonta

Reilu vuosi sitten, kun muutettiin tähän nykyiseen kotiin – maalattiin kaikki seinäpinnat jahankittiin eteisen seinälle Ikean iso taulu. 
Taulu vain oli valtava, eikä oikein päässyt kapeassa eteisessä arvolleen eduksi.Pitkään pohdin mitä sen tilalle, pienempiä tauluja, kollaasi tai sekä että kunnes löysin Designtarra.fi:n sivut ja siitä se ajatus sitten lähti.

Meillä oli edellisessä kodissa sisustustarroja muutamassakin paikassa ja ne toivat seinälle ja oikeastaan koko sisustukseen kivasti uutta ilmettä. Vaihtoehtoja sisustustarroihin Desingtarroilla on paljon. On kuvia, tekstejä, sekä että ja myös väri vaihtoehtoja löytyy.
Me päädyttiin harkinnan jälkeen Audrey Hepburnin tyylikkääseen kuvaan ja puhuttelevaan tekstiin.Malli tarrassa oli seinälle hyvä ja kun koko vaihtoehtojakin on useita, oli helppo valita juuri se meille sopiva. Tässä tapauksessa se oli suurin koko 118×57 cm.
Toimitus oli nopeaa ja tarra oli paketissa rullalla.Rulla oli yhdestä kohdasta taittunut ja se jälki näkyy tarrassa vieläkin jos osaa katsoa.Tarran olisi hyvä antaa suoristua vaikka maton alla jonkin aikaa, jolloin sen liimaaminen olisi helppoa.Me ei maltettu:)

Tarra mallattiin seinälle yhdessä miehen kanssa

Lue koko postaus tästä