Back again!

No heipä hei!

Täällä on ollut aivan mielettömän hiljaista. Jossain vaiheessa jo mietin blogini poistoa, mutta kun tämä on vuosien ajan toiminut itselleni ikäänkuin ”käsityö”-päiväkirjana, niin enhän minä voinut. Täältä löytyy sellaisia juttuja ja ohjeita, joita ei itselläni varmaan ole edes tallessa. Ja muutenkin on ollut hauska lueskella vanhoja juttuja, ja miettiä miten paljon on muuttunut vuosien varrella.

Minulla elämä on aivan erilaista nyt, kuin viimeksi blogia kirjoittaessa. Tosiaan, toinen vuosi rakennusinsinöörin opintoja menossa. Rankka syksy, toivottavasti kevyempi kevät tulossa! Ja muuttanutkin olen, avioero ja silleen, joku ehkä tietää. En nyt ala tänne sen enempää elämääni avaamaan, koska tämähän on (ainakin yrittää olla), käsityö- ja sisustusblogi.

En oo piiiiitkään aikaan edes koskenut käsitöihin. NYT kuitenkin mulla on menossa yksi projekti, jota odotan innolla, että pääsen teille esittelemään. Mutta sen projektin valmistumista odotellessa, esittelen tässä teille mun uuden kämpän sisustusta 🙂 Tässä kämpässä olen tosiaan asunut vasta alle 2 kk, joten kaikki vielä vähän

Lue koko postaus tästä