Bambuinen unipussi kesävauvalle

Sain jouluna anopilta ison kasan pehmeää luonnonvalkoista bambulankaa. Vauvaneulelistalla puolestaan oli jonkinlainen unipussi, ja koska vauvamme tulee syntymään keskelle kesää, unipussiinkin voisi sopia jokin viileähkö lanka. Toteutinkin siis tämän Novitan (ohjeessa villaisen) pussin bambulangalla.

Muokkasin ohjetta langan vaihtamisen lisäksi myös jättämällä turhiksi kokemini tupsut pois sekä tekemällä palmikkokuviosta hieman perinteisemmän. Ohjeen keskipalmikossa idea ilmeisesti olisi, että siitä muodostuu jonkinlainen sydänkuvion tapainen, mutta ensimmäisen mallikerran jälkeen se näytti minusta vain hassulta omassa työssäni. Siispä purin muutaman kerroksen ja tein oman pääni mukaan. Muuten ohje oli kiva ja helppo tehdä, ja bambulangan neulominen juuri sopivaa hommaa toukokuisille helteille.

Langan menekkiä en huomannut seurata, mutta olisikohan keriä mennyt neljä tai viisi. Monta kerää jäi vielä jäljelle ja aionkin tehdä samasta langasta seuraavaksi ihan itselleni kesäisen pitsineuletakin. Neulomiseen – ja bloggaamiseen – onkin nyt enemmän aikaa, sillä jäin kesäkuun alkaessa äitiyslomalle!

 

Vaunutkin ovat saapuneet! Päädyimme ostamaan Britaxin Go next -malliset yhdistelmävaunut, jotka ainakin näin etukäteen vaikuttavat täyttävän

Lue koko postaus tästä