Banaanikakku

Meillä tuppaa banaanit aina tummumaan ja jos en käytä niitä smoothieita tai pirtelöihin, nemenee tarpeeksi tummuneina roskiin vaikka oikeastihan ne silloin vasta ovat maukkaimmillaan.Siispä googlaamaan reseptiä johon banaanit käyttää.
Eipä ole yllätys, että lopulta uunista ulos tuli banaanikakku 🙂
Banaanikakku
4 banaania2 dl öljyä4 kananmunaa3,5dl kaurahiutaleita2rkl ruokasoodaakanelia
 Kaikki aineet sekaisin ja uuniin 175c n 30 min
Huomasithan ettei kakkuun tule lainkaan sokeria, tätä voi siis syödä hyvällä omallatunnollaehkä vähän isomman siivun 😉





Miten teillä hyödynnetään tummuneet banaanit? Ootko leiponut banaanikakkua?
MaikkuMansikoitajavaahtokarkkeja

Lue koko postaus tästä