BeAlive Health Club – Hyvinvointikeidas Töölössä*

Haluan kertoa teille ihanille muutaman asian positiivisuudesta ja hyvinvoinnista. Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Menin parisen viikkoa sitten ensimmäistä kertaa BeAlive Health Clubille Töölöön. Paikka on oikea hyvinvointikeidas, jossa sekä sielu että kroppa saavat täyden latauksen hyvinvointia.
Saman katon alta löytyvät, kosmetologi, hieronta, pienryhmätunnit, personal training ja fysioterapian palvelut. Pienryhmätunneille mahtuu maksimissaan 4 henkilöä ja joskus käy niin hyvä tuuri, että olen ainut treenaaja ja saan ns.personal trainer-tunnin. 

Olen käynyt Netta Suikkasen ja Kaisa Ruususen pienryhmä treeneissä, joista ei puutu hikeä ja tekemistä. Joka treenin jälkeen on mielettömän hyvä fiilis. Käyn treeneissä 2-3 kertaa viikossa ja oikein odotan treenihetkiä. Ja jos treenin yhdistää vielä hierontaan ja saunaan niin olotila on täydellinen. Voin vain suositella Lymfahierontaa, jossa kuona-aineet lähtevät liikkeelle, kehon jännitystilat laukeavat ja kiputila häviää.  Kokovartalon hemmotteluhieronta on myös aivan ihana, jossa lihaksia hierotaan kevyesti. Kokovartalohieronnassa hierotaan pinnallisia lihaksia päästä varpaisiin. Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa, vähentää nivelten jäykkyyttä, rentouttaa lihaksia ja pehmentää ihoa.
BeAlivella on upea atmosfääri, loistavan kannustava

Lue koko postaus tästä