BEAUTY FAVS X5

Beauty favsClarins Instant Light Natural Lip Perfector

Tämän syksyn aikana huulikiillot ovat vieneet sydämeni mennessään niiden ihanuudellaan. Clarinsin ihastuttava huulikiilto antaa huulille ihanaa helmiäishohtoa ja kevyttä sävyä sekä kiiltoa. Vaniljalta maistuva ja tuoksuva huulikiilto kosteuttaa ja kestää huulilla pitkään ravitsien ja suojaten. Minulla tämä huulikiilto on sävyssä 01 Rose Shimmer ja tykkään siitä älyttömästi <3 Tämä huulikiilto on täydellinen niihin hetkiin, kun huulet haluavat kosteutta, kevyttä sävyä ja pienen pientä kiiltoa.

Aco Stay Soft Lips – Lip Balm

Acon huulirasva on ehdottomasti parhain huulirasva, jonka tiedän! Voin sanoa, että ilman tätä kyseistä tuubia huuleni eivät talvea kestäisi. Tämä myös tuoksuu miedosti vaniljalle ja hoitaa sekä korjaa huulten ihoa pitkäkestoisesti. Huulet saavat lisäksi myös kevyen kauniin pinkin hohteen ja luonnollisen ilmeen. Huulista tulee tämän tuotteen avulla samettisen pehmeät!

Lumene Lähde Tehokosteuttava 24H Geelivoide (saatu)

Sain Lumenelta vähän aikaa sitten testiin heidän mahtavimman uutuustuotteensa. Kyseessä on tehokosteuttava täysin öljytön geelivoide, joka tekee ihosta raikkaan ja mattapintaisen. Oikea

Lue koko postaus tästä