BeautyBubbles -kuplavesi ihonhoidossa – yksinkertaista ja mukavaa! Lisäksi SodaStream -hiilihapotuslaitteen ARVONTA!

Sain suureksi ilokseni ja yllätyksekseni pr-toimistolta yhteydenoton, jossa kysyttiin olisinko kiinnostunut testaamaan korealaiseen tapaan kuplavettä ihonhoidossa. Totta kai olin heti kiinnostunut. Kuplaveden käyttäminen ihonhoitotuotteena ei ole minulle entuudestaan tuttua, mutta olen lukenut juttua  muun muassa joidenkin Hollywood-näyttelijöiden ja muiden kuuluisuksien kauneusniksistä käyttää jäävettä ihonhoidossa, koska jäävesi kuulemma vähentää turvotusta kasvoissa ja silmien alla. Kasvot siis upotetaan jääveteen. Kuulostaa aika arktisen brutaalilta menetelmältä.

*Laite ja Beauty Bubbles -pullo saatu blogin kautta.

Kuplavesi sen sijaan kuulostaa aika hemmottelevalta. Kuplavesi puhdistaa ja elvyttää ihoa. Miksi siis kärsiä kauneuden takia? Sain itselleni SodaStream Spirit-hiilihapotuslaitteen*, mistä olen muutenkin innoissani, koska juon mielelläni hiilihappovesiä eli kansanomaisesti vissyä. Mukana tuli myös 0,5 litran Beauty Bubbles -pullo, joka on erittäin soman näköinen. Hiilihapotuslaitetta on todella helppo käyttää; kraanavettä pulloon, pullo laitteeseen ja muutama napinpainallus, niin kuplavesi on valmis.

Miten sitten kuplavettä käytetään ihonhoidossa? Sitä voi käyttää kasvoveden tapaan eli puhdistuksen jälkeen pyyhkäistä kasvot kuplaveteen kostutetulla vanulapulla. Sitten, kun ihon alkaa tottua kupliin, laitetaan kuplavettä

Lue koko postaus tästä