Ben Nye -meikkisarja + Alennuskoodi


Moikka! Sain vähän aikaa sitten itselleni testiin muutamia Ben Nye -ammattimeikkisarjan meikkejä ja tässä postauksessa mun olisi tarkoitus esitellä ja arvostella kuvan neljä tuotetta. Postauksen lopusta löydätte myös alekoodin Ben Nye -verkkokauppaan, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli brändin meikit kiinnostavat! Kaikki tämän postauksen tuotteet olen saanut itselleni blogin kautta yhteistyössä Studio Diivan kanssa.

Ben Nye on erityisesti ammattilaisille suunnattu meikkisarja, joka sisältää tuotteita niin maskeeraukseen kuin meikkaamiseenkin. Myös meikkisiveltimet sekä erilaiset piilolinssit kuuluvat brändin valikoimaan. Tuotteet ovat hajustamattomia ja brändi itsessään on cruelty free, mikä on itselleni erittäin tärkeää. Tuotteet eivät pääsääntöisesti ole sieltä kaikkein edullisimmasta päästä, mutta Ben Nye -sarjan valikoima on hyvin laaja ja joukosta löytyy tuotteita monessa eri hintaluokassa. Miltä tuotteet sitten vaikuttivat?
Tuote saatu blogin kautta*

Aloitetaan tällä Ben Nye Translucent Powderilla*, jonka sain vaaleassa sävyssä Fair. Kyseessä on läpikuultavan lopputuloksen antava irtopuuteri, joka lupaa poistaa kasvoilta kiiltoa ja kiinnittää meikin. Pakkauksesta on helppo sirotella puuteria esimerkiksi johonkin pieneen

Lue koko postaus tästä