Best nine kuvat ja tarinat niiden takana


Tässä on mun vuoden 2018 best nine -kuvat. Ne ovat siis kuvia Instagram tililläni, jotka ovat viime vuonna saaneet eniten tykkäyksiä ja kommentteja. Moni juttu tietysti vaikuttaa siihen miksi juuri nuo olivat ne suosituimmat. Ajattelin kertoa teille vähän tarinaa näiden kuvien taustalla.


Yksi suosituimmista kuvista ja blogipostauksistanikin oli pääsiäisen aikoihin julkaistu vehnän kasvatuskuva. Läpinäkyvästä Aalto-maljakosta näkyy läpi keltainen väri. Mullan sijaan olen käyttänyt vaipan geelimäistä sisusta, joka turpoaa vedestä. Ei se ekologisin vaihtoehto, mutta en halunnut pienen määrän takia ostaa multapussiakaan. Vaippoja sen sijaan kotoa löytyy. Ja tämä oli vielä pojalle pieneksi jääneestäkin vaipasta. Kuva liittyi blogipostaukseeni Vaihtoehtoja rairuohon istutukseen.


Seuraava kuva on kaupasta, jossa on korissa banaaneja. Banaanit ovat tarkoitettu kaupassa syötäväksi. Tämä on mielestäni ihana tapa kauppiaalta huomioida lapset. Vastaavia hedelmäkoreja olen nähnyt muutamassa eri paikassa Suomessa ja Virossa.

Olin pojan kanssa Helsingissä katsomassa Ankallisgalleria-näyttelyä Ateneumissa. Sen jälkeen poikkesimme kaupoille ostamaan illaksi herkkuja. Mieheni oli poikkeuksellisesti junalla liikkeellä. Meillä kun oli auto

Lue koko postaus tästä