Best nine on Instagram 2019

Aika on muistella hieman tätä vuotta yhdeksän parhaan instakuvan kautta. Ok olen varmasti Instassa muistellut meidän hääpäivää ja maistraattikuvakin on päässyt mukaan. Ensi vuoden maaliskuussa tuleekin yhdessä 20 vuotta.  Tätä nyt toki kaikki tämän ikäiset koko ajan hokee, mutta mihin kaikki tämä aika hujahti?
Yhteisiin vuosiin on mahtunut kuusi kotia, viisi vuotta ulkomailla kahdessa maassa, neljä lasta, häät Latviassa, vihkimen Helsingissä maistraatissa, paljon on annettu, mutta on ollut myös surua paljon, sillä niinhän se elämän vuoristorata menee, on iloa ja surua ja välissä arkea. 
Ystäviltä ja sukulaisilta 50 vuotis lahjana lahjakortti Minna Parikan myymälään ja Parikat muutenkin ovat päässeet kahden suositun kuvan joukkoon eli selkeästi Parikat ovat todella tykättyjä. Onnesta soikeana olinkin, sillä sain kerralla ostettua kolmet Parikat ja apua lisää Parikoita himoten. 
Pikkuserkuilta 50 vuotislahjaksi sain ilmalennon Föönissä, joka oli järjettömän jännää ja hauskaa eli suosittelen ihan kaikille. On mahdollisuus voittaa omat pelkonsa ja huomata, ettei ole pelottavaa lainkaan. 
Vappukuvakin on päässyt mukaan