Best Of Skincare -haaste

Nappasin Lipstick Love -blogista tällaisen kivan kuuloisen haasteen, vaikkei kukaan haastanutkaan, mutta kysymykset olivat niin mielenkiintoisia.

1. Millainen ihotyyppi sinulla on? 
Ihoani on vähän vaikea määritellä, ehkä se parhaiten voisi olla ongelmarasvoittuva sekaiho. Ihoni on todella rasvainen ja oikein mikään meikki ei kestä hyvänä kauan. Iho on silti pintakuiva, hilseileekin paikoitellen talvisin. Ihonhoidon kanssa tasapainottelu on vaikeaa, koska pitäisi saada kosteutusta tarpeeksi, muttei liikaa, koska silloin iho rasvoittuu entistä enemmän. Ennen minulla oli akne 9-vuotiaasta parikymppiseksi, sen sain parannettua, mutta iho punoittaa silti todella paljon. Olenkin vähän epäillyt sen olevan couperoottinen, mutta sitä diagnoosia varten täytyisi joskus rohkaistua ihotautilääkärille.

2. Kuinka säilytät ihonhoitotuotteitasi? 
Ihan rehellisesti jos vastaan niin vähän missä milloinkin. Useimmiten pyrin pitämään käytössä olevat meikkipöydällä ja loput kaapissa, mutta monesti olen pari päivää viikossa poissa kotoa, joten käytössä olevat tuotteet seilaavat matkalaukun ja meikkipöydän väliä, joskus jääden välillekin. Poikkeuksena vartalonhoito, ne tuotteet majailevat kylppärin kaapissa.

3. Mikä on lempiainesosasi ihonhoitotuotteissa?
Äärimmäisen vaikea kysymys kun

Lue koko postaus tästä