Bette Box | Elokuu 2019


Elokuun Bette Boxit ovat alkaneet saapua tilaajille ja tämä onkin sitten viimeinen kesäbette. Kesäkuun boksi oli mun mielestä oikein hyvä, mutta viime kuun boksi ei oikein säväyttänyt. Odotukset tämän boksin kohdalla olivat siis jälleen korkealla ja toivoin todella, että Bette onnistuisi lunastamaan lupauksensa ja boksi olisi sisällöltään hyvä! Mitä laatikosta sitten paljastui?

Ensivaikutelma boksista oli mulle itselleni todella vaisu. En oikein tiennyt mitä olisin ajatellut tästä, sillä mähän olen yksi niistä, jotka toivoo aina lisää meikkejä bokseihin, mutta nyt en sitten kuitenkaan ollut niin tyytyväinen tähän todella meikkipainotteiseen boksiin. Jotenkin mulle jäi taas sellainen olo, että boksi jäi hieman vajaaksi ja tästä puuttui jotain. Harmillisesti tiesin myös heti kättelyssä, että kaikki tuotteet eivät tule mulle päätymään omaan käyttöön, mutta käydäänpä sitten jokainen tuote yksitellen läpi:


Oslo Skin Labin The Solution Anti Wrinkle Collagen on tuotekuvauksen mukaan korkealaatuinen kollageenijauhe, jonka tulisi tasoittaa ihon ryppyjä ja juonteita sekä ennaltaehkäistä niiden syntymistä. Yhden pussin sisältö

Lue koko postaus tästä