Bette Box | Heinäkuu 2018


Heinäkuun Bette Boxit ovat lähteneet tilaajille ja hain omani postista pari tuntia sitten. Tätä(kin) boksia tuli taas odotettua todella suurella innolla, sillä pidin kovasti kesäkuun boksista. Boksin koko oli suurehko ja tälläkin kertaa painoa oli melkoisen paljon, mikä herätteli toiveita hyvän sisällön puolesta vielä entisestään! Miltä heinäkuun boksi sitten sisälsi?

Ensivaikutelma sisällöstä oli ihan positiivinen. Four Reasons Black Edition tuotteita oon halunnut testata jo pitkään, Korresin tuotteista olen pitänyt ja Dermosilin minttuvoiteesta olen lukenut kehuja muilta bloggaajilta. Dödö ja hammasharja kuitenkin laskivat boksin pisteitä mun silmissäni, sillä juuri kesäkuussahan me saatiin dödö! Ja hammasharjoja nyt en jostain kumman syystä toivo ikinä saavani näistä bokseista, mutta toki ymmärrän, ettei sisältöjä suunnitella vain mun mieltymyksieni mukaan. Tehdäänpä vielä tarkempi katsaus tuotteisiin:

Dermosilin Organic Body Butter Mint tuli boksista täysikokoisena. Kyseessä on runsaasti sheavoita sisältävä vartalovoi, joka saa tuoksunsa luonnollisesta viherminttuöljystä. Koostumuksen sanotaan olevan paksu ja pehmeä, mutta voiteen sisältämät öljyt helpottavat sen levittämistä iholle.

Lue koko postaus tästä