Bette Box | Heinäkuu 2019


Kesäbettet jatkuvat ja tänään esittelyyn pääsee totta kai heinäkuun Bette Box! Kesäkuun Bette jakoi kahden eri variaationsa kanssa aika paljon mielipiteitä, mutta itse pidin boksista ja mähän sain sen version, joka sisälsi Glitternistin irtoglitterin ja vaseliinin. Heinäkuun boksilta odotin paljon kesäisiä tuotteita ja ehkä jotain ihanaa pientä meikkituotettakin! Meikit ovat tosiaan ehdottomasti ne, mitä bokseista eniten kaipaan, mutta onneksi niitä tulee takuuvarmasti aina Boxycharmeista. Miltä heinäkuun Bette Box näytti?

Ensimmäisenä silmään osui tuo mieletön määrä erilaisia näytteitä eikä sisältö totta puhuen muutenkaan vaikuttanut itselleni mieluisimmalta. Ziajan seerumi multa jo löytyy enkä käytä muotovaahtoja tai kynsilakkoja lähes koskaan. Korresin voide sen sijaan näytti kivalta, mutta mikään muu ei niitä innostuksen tunteita mussa oikein herättänyt. Cougarin tuote lähinnä pelotti, sillä ”5-in-1 Foundation” ei tekstinä kuulosta omaan korvaani kovinkaan lupaavalta.


Ziaja Goat’s Milk Energising & Smoothing Serum on mulle tosiaan jo tuttu tuote ja itse seerumissahan ei ole mitään vikaa. Sen luvataan stimuloivan ihon omaa

Lue koko postaus tästä