Bette Box | Helmikuu 2018


Kävin hakemassa helmikuun Bette Boxini heti tänään töiden jälkeen saatuani tiedon siitä, että se on Postissa noudettavissa. Boksin nouto on ehdottomasti yksi kuukauden kohokohdista ja onneksi oon nyt ruvennut saamaan itse omat boksini ensimmäisten joukossa niin ei tule kiusausta käydä kurkkimassa sisältöä etukäteen muiden blogeista. Mua ei sinänsä haittaa, vaikka sen sisällön jo tietäisin, mutta onhan tässä aina se oma pieni yllätysmomenttinsa mukana, kun boksia lähtee avaamaan 🙂 Tammikuun Bette Box oli ihan ok, ei kahden edeltävän boksin tasoa missään nimessä, mutta ei myöskään huono. Mun odotukseni tämän helmikuun boksin kohdalla olivat siis melko korkealla, mutta miten kävi – täyttyivätkö odotukset?

Tässä helmikuun Bette Boxin sisältö. Ei yhtään hassumpi mun mielestä! Mulle uusia tuotemerkkejä, mielenkiintoisen oloisia tuotteita ja yhtä lukuun ottamatta mitään en ole testannut aiemmin. Carmexin huulivoide aiheutti pienen turhautumisen tunteen, sillä tää on jo kolmas kappale kyseistä huulirasvaa, jonka bokseista oon itselleni saanut.. Enkä siis itse pidä tosta, mutta

Lue koko postaus tästä