Bette Box | Huhtikuu 2018


Huhtikuun Bette Box on nyt avattu ja kaikista tuotteista muodostettu ensivaikutelma! Maaliskuun boksi oli mulle pienoinen pettymys eikä oikein sytyttänyt millään tavalla, vaikka sieltä pari mielenkiintoista tuotetta löytyikin. On siis sanomattakin selvää, että toivoin ja odotin tältä huhtikuun boksilta melko paljon. Miten kävi, yllätyinkö iloisesti vai petyinkö jälleen kerran?

Tällä kertaa yllätys oli ehdottomasti positiivinen! Ja syynä siihen on hyvinkin yksinkertaisesti tuo Mossan kasvoöljy, jota olen halunnut testata jo pitkään. Sisältö vaikuttaa muutenkin mun silmääni hyvältä, sillä tässä on taas hieman erilaisia tuotteita kuin mitä viime aikoina bokseista on tullut ja vaihteluhan tunnetusti virkistää. Käydään sitten vielä tuotteet läpi yksitellen:

Aloitetaan tästä Mossan Vitamin Coctail Active Renewal Facial Oilista, joka tuli boksista täysikokoisena (30 ml). Tämä on ihoa uudistava, kosteuttava, heleyttävä ja pehmentävä kasvoöljy, joka on suunnattu erityisesti väsyneelle ja kuivalle iholle. Kasvoöljyä neuvotaan käyttämään joko yksinään, sekoittamaan kasvovoiteen joukkoon tai lisäämään meikkivoiteen sekaan, jolloin kasvoille saa kauniin hehkun. Öljy tuoksuu ihanan

Lue koko postaus tästä