Bette Box Huhtikuu 2019

Bette Box Huhtikuu 2019 on aikamoisen nappi tähänhetkiseen tilanteeseeni, ei olisi parempaa voinut toivoa! Jyväskylässä yllättäen oli Postilla taas ongelmia toimittaa pakettia ja se oli jumissa useamman päivän, jonka vuoksi pääsen tämän vasta nyt esittelemään. Mutta asiaan! Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Tässä kuussa teemana oli Fresh it up, jota koko boxin graafinen ulkoasu kyllä henkii! Myös sisältö osui omalla kohdallani nappiin, olen nähnyt mm. versioita joissa on Elvitalin shampoota mukana – noista en olisi itse niin pitänyt, mutta tässä tuli mulle täydelliset tuotteet! Ihmettelen kuitenkin miksi Elvitalin infolappusen sain, vaikka noita tuotteita ei omassa boxissani ollut.

Helein Strong Collagen -ravintolisä (19€/90 tablettia) on ihan nappivalinta omaan boxiini! Söin tämän viikon alussa viimeiset Halo Hair Skin Nails-ravintolisäni ja olen pohtinut minkä otan seuraavaksi käyttöön. Tämä sisältää pääosin kollageenia, mutta esim. myös C-vitamiinia imeytymisen helpoittamiseksi. Annostus on hämmentävän

Lue koko postaus tästä