Bette Box | Huhtikuu


Huhtikuun Bette Box saapui mulle viime viikolla ja nyt olen vihdoin ehtinyt testaamaan sen sisältämät tuotteet ja muodostamaan niistä mielipiteeni. Maaliskuun bloggaajaboksi oli ehkä pienoinen pettymys, sillä odotin boksilta hieman enemmän, koska kyseessä oli nimenomaan bloggajaaboksi. Mielenkiinnolla jäinkin sen jälkeen odottamaan, millainen sisältö tällä huhtikuun boksilla tulee olemaan. Mua kiinnostaa muutenkin ihan älyttömästi se, pystyykö Bette Box pitämään boksien tason korkealla. Alkuvuosi on ollut oikein lupaava ja LivBox-aikoihin verrattuna kehitys on ollut todella positiivista. Totta kai joskus tulee varmasti niitä bokseja, joiden sisältö ei miellytä, mutta mä pyrin kuitenkin aina ajattelemaan ja arvioimaan sitä sisältöä myös kokonaisuutena ja muiden kannalta ajatellen. Tähän mennessä kaikki boksit ovat olleet mun mielestäni oikein laadukkaita ja hyviä 🙂

Huhtikuun boksi näytti tältä. Ei ollenkaan huono, vaikka mua ehkä hieman huvittaakin toi, että nämä boksit täytetään näemmä yhä edelleen Lumenen tuotteilla 😀 Ei Lumenessa mitään vikaa ole, mutta onhan toi ehkä hieman huvittavaa, että heinäkuun LivBox

Lue koko postaus tästä