Bette Box | Kesäkuu 2018


Kesäkuun Bette Box saapui mulle eilen ja nyt mun olisi tarkoitus esitellä teillekin sen sisältö. Toukokuun boksi aiheutti jokseenkin ristiriitaisia fiiliksiä enkä edelleenkään täysin ymmärrä Betteltä saatuja selityksiä siitä pientä ”kohua” aiheuttaneesta Vichyn voiteesta, mutta ehkä sen asian on jo parempi antaa olla. Toukokuun boksi ei muutenkaan oikein ollut mulle mieluinen, joten odotin sitäkin innokkaammin mitä kesäkuun boksi sisältää!

Sisältö on hyvin runsas ja monipuolinen – paljon edullisia tuotteita ja näytekokoja hieman kalliimmista, joilla boksiin saatiin runsaasti sisältöä. Boksin kokonaisarvo on noin 41,60 €, mikä ei ole mikään päätähuimaavan suuri summa. Tuotteitahan tässä on ihan älyttömästi, mutta jos yksittäisen tuotteen arvo kiikkuu siinä 2-5 euron hujakoissa niin eihän se kokonaisarvokaan sitten kovin suuri ole. Mielenkiintoisen oloisia tuotteita joka tapauksessa eikä se tuotteiden arvo suinkaan kerro kaikkea, joten käydäänpä vielä sisältö tuote kerrallaan läpi:


Tämä Rexonan Orchid Fresh Suihkusaippua oli boksin suurin ja tilaavievin, mutta samalla myös edullisin tuote. Orkidean ja trooppisten hedelmien

Lue koko postaus tästä