Bette Box | Tammikuu 2018


Alkukuusta alkaa aina Bette Boxin saapumisen odotus ja ilokseni sain boksin itselleni jo nyt alkuviikosta. Tästä boksista en joutunut maksamaan vaan lunastin tämän pisteillä, joten sen puoleen oon ehkä sisällönkin suhteen väkisinkin vähän armeliaampi, kun mulla ei varsinaisesti mennyt tähän lainkaan rahaa. Bette Box päätti vuoden 2017 todella vahvasti ja vuoden kaksi viimeistä boksia olivat aivan loistavia. Jatkuiko sama linja myös nyt vuoden vaihduttua?

Sisältö vaikutti mun silmääni oikein hyvältä, mutta tässä on yksi suuren suuri mutta: suurin osa boksin tilasta täyttyy ton shampoopullon kanssa ja se on pitkäaikaistilaajien ylimääräinen tuote. Mä en siis missään nimessä voi valittaa, mutta mua hieman harmittaa kaikkien niiden puolesta, jotka eivät pitkäaikaistilaajiin lukeudu, sillä boksin sisältö vaikuttaisi ainakin mun silmääni jotenkin ehkä ”vajaalta”, mikäli tota shampoota ei tuolla joukossa olisi. Oonko ainut, joka näin ajattelee? Nyt noi teepussit ja hammastahnatuubi ei pomppaa tuolta ensimmäisenä esille, mutta tilanne saattaisi hyvinkin olla toinen, mikäli en olisi saanut

Lue koko postaus tästä