Bette Box | Tammikuu 2019


Sain ihan hetki sitten käsiini tammikuun Bette Boxin ja tätä boksiahan on odotettu kuin kuuta nousevaa! Eikä vähiten sen takia, ettei joulukuun boksi päättänyt vuotta kovinkaan mairittelevasti ja sen takia usko ja toivo tämän tammikuun boksin suhteen olivat melkoisen korkealla. Ainakin boksi painoi melkoisesti, mutta miltä sisältö näytti? Oliko parannusta edelliseen kuukauteen havaittavissa?

Oli ihan selkeästi! Nyt boksissa tuntui sentään olevan jotain sisältöäkin ja joukkoon mahtui niin hius-, meikki- kuin ihonhoitotuotteitakin. Sitä jäin tosin miettimään heti kättelyssä, että minkä takia boksiin on pitänyt laittaa kaksi kasvojenkuorinta-ainetta? Olkoonkin, että toinen on rakeellinen ja toinen entsyymikuorinta, en silti ihan ymmärrä. Myös boksin hiustuotteet ovat mulle jo entuudestaan tuttuja, mutta kokonaisuudessaan tämä sisältö näyttää mun silmääni hurjasti paremmalta kuin viime kuussa.

Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose Face Scrub vaikutti heti hurjan kiinnostavalta tuotteelta. Tuote lupaa poistaa kuolleen ihosolukon ja ihon epäpuhtaudet kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Kuorinta-aine sisältää nimensä mukaisesti Murumuru-voita sekä Bulgarian

Lue koko postaus tästä