Bette Box Toukokuu 2019

Miten söpö kortti! Bette Box Toukokuu 2019 ihastutti heti avaushetkellä kortillaan, joka pääsikin suoraan kaiken tietonsa annettua jääkaapin oveen koristeeksi ja hyväksi aamujen piristykseksi. Tässä kuussa boxit lähti liikkeelle yllättävän myöhään ja omani oli noudettavissa lauantai-iltana. Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Tässä kuussa teemana on ”Täydellinen kesä!”,  joka ainakin vielä näyttää olevan aika pitkän matkan päässä sääennusteen perusteella. Boxi sisältää kesäisiä tuotteita koko vartalolle ja sen ideana on valmistautuminen kesän rientoihin, juhliin ja yhden best sellerin, joka on munkin lemppari!

Ultrasun Face SPF30 -aurinkovoide kasvoille (25,50€/50ml, mukana 7ml näyte) on boxin best seller. Tämä on myös mun ehdoton lemppari, sillä tätä tulee boxista aina tasaisin väliaijoin ja olen tämän todennut todella hyväksi tuotteeksi meikin alle sekä yksinään. Saas toki nähdä miten käy kun pääsen testaamaan Clarinsin uudistuneita aurinkotuotteita, mutta veikkaan tämän pitävän kiinni HQ-statuksesaan. Saatavilla Sokoksista,

Lue koko postaus tästä