Biozell silver ja oliko siitä hyötyä

Ei pitäis tehdä syrjähyppyä hiusvärin suhteen, kun on kerran löytänyt hyvän tuotteen.Menin kuitenkin niin tässä tekemään, sillä seurauksella että lopputulos oli osittain kurjan keltainen:(
Tuskailin värjäyksen jälkeen, millä ihmeellä saan keltaisuutta taitettua ja kuin taikaiskusta  pääsin testaamaan BIOZELL PROFESSIONAL:n hopea shampoota, hoitoainetta ja kuivashampoota.

Tuote lupaus:
”Hopeashampoo poistaa hiuksista keltaisuuden sekä sameuden ja saa näyttämään hiukset kirkkaan vaaleilta”. Ja se todella toimii, jo ekalla kerralla pahin keltaisuus oli taittunut!Shampoota levitetään kosteisiin hiuksiin, vaahdotetaan ja annetaan vaikuttaa  max 5min. Mä annoin ekoilla kerroilla vaikuttaa maksimiajan ja se varmasti vaikutti lopputulokseen.
Ai niin, tuote sisältää UV-suojan mistä plussaa.

Hopeahoitoaineesta luvataan samaa vaikutusta kuin shampoosta.Lisäksi se lupaa tehdä hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti kammattavat.Kosteutus ei kyllä ole ollut mun hiuksille riittävä, olenkin joka toinen kerta käyttänyt kosteuttavampia tuotteita ja joka toinen kerta näitä jotta keltaisuus pysyykin poissa .
Annan tämänkin vaikuttaa muutaman minuutin.
Tuoksu on hypo, tavallaan ihan hyvä meille tuoksuherkille.Vaikka tykkään hulluna tuoksuvista tuotteista, on hyvä että on myös näitä hypotuoksuja.
Hassua

Lue koko postaus tästä