BLACK AND BLUE

ASUVINKKI: Tuntuuko joskus siltä, että ihan sama mitä pukee päälle, niin asu vaikuttaa tylsältä tai siitä puuttuu se juttu? Kokeile lisätä siisti vyö vyötärölle tuomaan lisää ilmettä asukokonaisuuteen. 

Lomalainen ilmottautuu! Oon jokaisena päivänä keksinyt kaikenlaista tekemistä tässä kesäkuun aikana, joten en oo millään malttanut istua tietokoneen ääreen kirjoittamaan blogipostauksia. Oon myös jonkin verran reissaillut tässä loman aikana, mm. Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Himoksella ja Riihimäellä.  Tiedättekö sen tunteen, kun oot ollut koko ajan menossa, niin et osaa enää olla paikallaa? Tällä hetkellä mulla on just semmonen fiilis.
Sunnuntaina pidin ystävän kanssa kuvailu- ja piknik päivän. Löysin tuon hameen kaapinpohjalta, jonka olen ostanut viime kesäsellä road trip reissulla, joten päätin koota asun sen ympärille. Jotta saataisiin asukokonaisuuteen lisää mielenkiintoa, niin laitoin pitsiset rintsikat mustan topin kaveriksi sekä kapean vyön vyötärölle. Mitä te sanotte lookista? Jatkoon vai ei?

Mukavaa loppuviikkoa sulle ♥️

Lue koko postaus tästä