Bloggaamisen hyvät ja huonot puolet

En tiedä onko tämä sellainen aihe, joka kiinnostaa tai palvelee lukijoita, jotka eivät bloggaa. Mutta toivottavasti aihe kiinnostaa vaikka joitain teistä. Tässä kuussa tosiaan blogi täyttää 5-vuotta ja tuli fiilis summata viiden vuoden tuntemuksia yhteen. 
Itse blogin perustamista mietin aikoinaan n. 2-vuotta ja alunperin blogin piti olla enemmän sisustus-ja kirpparilöytöblogi. Blogi kuitenkin lähti elämään omaa elämäänsä ja en edelleenkään koskaan suunnittele mistä kirjoitan blogiini. 

Aniharvoin teen myös blogipostauksia etukäteen, paitsi kun olin Moskovassa kosmonauttimatkalla 5-vuorokautta viime elokuussa ja en saanut paljastaa missä olen. Tuolloin tein etukäteen pari postausta ja instakuvia ja jaoin niitä Moskovasta käsin, kuin olisin ollut Suomessa. Muuten mennään aina fiiliksen mukaan.
Aikoinaan vuoden olin blogannut ja taisin saada ensimmäisen blogikutsun, josta olin aivan hämmästynyt. Jouduin ottamaan pulssitabletin ennen tilaisuuteen menoa, koska jännitti niin kovasti. Aivan ensimmäinen yhteistyökumppanini oli Lumene ja tästä syystä Lumenella on aivan erityinen paikka myöskin sydämessäni vaikka meillä on tässä matkan varrella mennyt myös sukset ristiin. Mutta

Lue koko postaus tästä