BLOGGAAMISEN SALAT | MISTÄ INSPIRAATIOTA POSTAUKSIIN?

Bloggaaminen on aina välillä turhauttavaa. Niin pitkään bloganneen kuin myös hetki sitten aloittaneen mielestä. Aina ei keksi mitään blogattavaa ja inspiraatio useinkin pakkaa ne tavaransa ja lähtee etelän lämpöön. Nyt se on tosin lähtenyt pakoon kuumuutta Himalajalle. Inspiraatio palaa kyllä aina ajan kanssa takaisin, mutta sitä voi yrittää houkutella takaisin muutamilla pikku kikoilla. 

KIRJA.
Olen aikaisemmin tehnyt postauksen lukemisesta ja siinä olin listannut kuusi oikeasti todella hyvää syytä, miksi lukeminen kannattaa. Se kannattaa myös ihan blogikin kannaltakin. Kirjan kautta voi keksiä hyviä aiheita postauksiin. Esim;- Voit tehdä kirja-arvion.- Miksi juuri se kirja puhuttelee sinua.- Nouseeko kirjasta jokin tietty teema, josta tahdot puhua?- Voit arvostella kirjan kannen ja kertoa, millä tavoin se vaikuttaa kirjaan.- Voit tehdä postauksen kirjoista, joista pitäisi tehdä elokuva.
IDEATAULU.
Kuvat ovat usein sellainen asia, jotka itseäni inspiroivat paljon. Suosittelen luomaan ideatauluja, dream boardeja tai mood boardeja, joiden avulla se inspiraatio alkaa kukkimaan. Kuvat ovat muutenkin todella suuressassa osassa blogimaailmassa, joten voit

Lue koko postaus tästä