Blogihaaste: Viisi ajatusta bloggaamisesta

Luomulaakson tapaan Keski-Uudenmaan blogeihin kuuluva Villa Kotiranta pyöräytti mukavan haasteen käyntiin ja koska bloggaaminen on yksi rakkaimpia harrastuksiani, niin pakkohan tähän oli tarttua.

 

BLOGIHAASTE: Viisi ajatusta bloggaamisesta

 

1. Mistä aloitin ja mitä odotin?

Aloitin bloggaamisen vuosia sitten. Taisi olla vuosi 2008, jos en ihan väärin muista. Maailmalla puhuttiin silloinkin ilmastonmuutoksesta ja samaan aikaan lasteni erityistarpeet nostivat päätään, ihan niin kuin nytkin. Tarvitsin kanavan purkaa asioita kirjoittamalla ja blogi tuntui heti alkuun kovin hyvältä tavalta siihen, vaikka alun perin olinkin tuuminut, etten sellaista koskaan aloita. Ehkä ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan. Yleensä tuon suustaan päästettyään saa huomata tekevänsä juuri sitä, mitä niin vannoin olevansa tekemättä.

En ole aivan varma, mitä tuolloin odotin. Luulen, etten erityisemmin mitään muuta kuin paikkaa, johon kirjoittaa, jäsennellä ajatuksia ja puhua asioista, jotka olivat lähellä sydäntä. Sitten heti perään vertaistukea, jota blogin kautta sai helpommin kuin mitään muuta reittiä. Nykyään se on kaikkea tuota