Blogikaveri-postaus : Carlos kertoo hampaiden pesusta

Moi, Mä oon Carlos Adi Mikael, 2 vuotias kotikissa. Sain Emolta luvan tehdä tänään blogikaveripostauksen. Tosin Emo joutuu kirjoittamaan, kun mun tassut ei oikeesti osuis näppäimille. Sitäpaitsi uni on kissan parasta vitamiiniä heti herkkujen jälkeen. Niin ja leikin ja rapsutusten ja pallojen ja … Carlos! Keskity! Ok, mä keskityn! 
Se, miks halusin ääneni kuuluville, on se, että Emo sai paketin helsingistä asti, ja me Luisin kans saatiin se sisältö itsellemme. MIAUUU! Tai siis Emo jemmaa niit jutskii kylppärissä, mut me osataan jo kysellä niiden perään, että oisko nukkumaanmenoaika jo yöunille ja sitä ennen se niin aika.. ?! 
Mut hei, koska mä kerron, mitä Emon tulee kirjoittaa, niin laitetaan tuo mun isoveikka eri kissaemosta malliksi. Hän kun osaa poseerata jo hienosti, kun on jo 3v. 

Että ei muuta ku toivottavasti viihdyt tän postauksen parissa ja Luisin naamaa katellessa läheltä. Se on Mauu! 

Tässä siis on Luis Ernest Hamilton. 3 vuotias kotikissa, jonka lähikissasuvussa on norjalaista metsäkissaa.

Lue koko postaus tästä