Blogiton osallistuja 2019 atc haasteeseen

Ihmettelin taas, kun kommentteja ei tule. Ei ole eka kerta, tuskin viimeinenkään, joten osasin katsoa hallintasivulta kommentit, julkaisemattomat sekä roskakorin. Kurkistus Bloggerin roskikseen toikin vastauksia. Jo alkoi kommentteja tulla. Joukossa oli robotteja ja oikeita henkilöitä. Ilmeisesti Blogger tulkitsi kaikki roboteiksi, eli jonkun mainostajan luomiksi joukkoviesteiksi, jotka ohjelmoivat tavalla tai toisella estottomiin blogeihin. Pahoittelen siis, kun osa kommenteizta tuli jälkijunassa.
 Vielä robotit eivät ole haitaksi asti, mutta jos yätä alkaa useammin olla, niin sitten mietitään anonyymiestoa uudestaan. Ehdotankin, että luot itsellesi google-tilin ja siihen  nimimerkin. Tällä tavoin pystyt jatkossakin kommentoimaan, jos vaikka anonyymiesto tulisikin. Tarvitset vain kirjautua kommentoidaksesi. Samalla voit liittyä lukijoihin virallisesti ja nappaat lisäarvan arvonnoissa, jotka ovat lukijoille tarkoitettuja arpoja. 
Sitten haasteasiaan. Osa on miettinyt sitäkin, ettei mallikuvasta keksi mitään  kun se on niin vaikea kuva. Tarkennus siis lienee paikallaan. 

”Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. ”-Eli sinun ei tarvitse matkia kuvaa,