bloPPshop joulukalenteri 2016: Luukku 6

lucka6

Itsenäisyyspäivän kunniaksi on mukavaa luukussa 6 tuoda esille suomalainen yritys. Melli EcoDesign panostaa vahvasti kotimaisuuteen ja vaatteiden suunnittelu, kankaan valmistus ja painanta sekä ompelu tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Mainiota Mellin vaatteissa kotimaisuuden lisäksi on lapsen herkälle iholle sopivat materiaalit. Kankaat kudotaan Suomessa ja kuosien painaminen on täysin suomalaista työtä. Jopa Mellin vaatteiden ompelussa käytetyt napit sekä langat ja vetoketjut ovat mahdollisuuksien mukaan suomalaista tekoa! Lastenvaatteiden lisäksi Mellin valikoimassa on oma mallisto aikuisille, kodin tekstiilejä ja vauvanvaatteita myös keskosille. Arvostan sitä, että vaatteet ovat pehmeitä ja pesun jälkeen aina suoraan puettavia.

img_7339img_7341

Kuvissa minulla on päällä tummansininen taskumekko. Hihan pituus jää kyynärpään yläpuolelle ja mekko sopii hyvin sekä arkeen, että juhlaan.

img_7322img_7329img_7333img_7326

Ellenillä on kuvissa ”blogeista tuttu” sulkamekko. Kotimainen interlocktrikoo on niin ihanan pehmeä, että mekko laskeutuu kauniisti ja sitä on mukava käyttää. Tiesitkö muuten, että syksyn mallistosta löytyy myös tyllihame, pipoja, leggareita ja paitoja? Valikoimaan kannattaa ehdottomasti tutustua!

img_7314

Koodilla melli2016 saa -20% alennusta koko valikoimasta tämän viikon ajan!

Hyvää Itsenäisyyspäivää – tuetaan suomalaista työtä!

-Heidi

Mekot saatu näkyvyyttä vastaan ja kuvat: Katarina

Lue koko postaus tästä