bloPPShop joulukalenteri 2017: Luukku 1

 

Joulukalenterimme ensimmäisestä luukusta paljastuu totta kai perinteisesti Polarn O. Pyret! Eilen oltiin juhlatunnelmissa, mutta tänään hypätään yökkäreihin. Monella on tapana antaa vähintään yksi pehmeä paketti lapsilleen, mutta meillä tämä pehmeä paketti eksyi suoraan meidän nuorimmaisen päälle. Luomupuuvillaisesta, pehmeästä mutta samalla erittäin laadukkaasta yökkäristä on äitinä helppo tykätä, ja kun siihen lisää vielä kivan kuosin niin myös lapsi on yhtä hymyä.

Kettuyökkärin lisäksi PO.Pille on saapunut paljon sekä raidallisia että kuosillisia yöpukuja, ja nyt saamme tässä ensimmäisessä luukussa yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa arpoa yhdelle onnekkaalle vapaavalintaisen Polarn O. Pyretin yöpuvun PO.Pin myymälästä sekä sen mukana söpön pupun!

Onko suosikkisi Benjaminin päällä oleva kettuyökkäri vai kenties perinteinen puna-valkoinen raitapuku? Kommentoi alle mikä oma suosikkisi PO.Pin yökkärivalikoimasta on, ja voit voittaa sen sekä pehmopupun omaksesi <3 Huom! Voitto noudetaan Polarn O. Pyretin myymälästä. Osallistumisaikaa on 6.12 asti, onnea matkaan!

Lue koko postaus tästä