Blossometry leimat

Tartun aivan liian helposti aina samoihin sävyihin lakkahyllyssäni. Tällä hetkellä ne on jotain kirkkaita värejä tai sinistä ja vihreää. Punaiset edelleen harvemmin kynsilleni eksyy. 

Valikoin tällä kertaa lakkauksessa käytetyt sävyt niin, että levitin kaikki PP pullot sängylle ja etsin sopivia – jopa vähän villejäkin – väriyhdistelmiä asettelemalla pulloja vierekkäin. Sainkin useamman kynsi-idean muhimaan pääkoppaan tämän jälkeen.

Tässä punasävyisessä liukuvärissä käytin neljää PP sävyä: Wish, Remember, Embrace ja Grace. Eikö sovi tämä nelikko loistavasti yhteen! 

Koristelu tuotti taas päänvaivaa. Laitoin Laurallekin hätähuutoja, että mitä keksin näille ja sain yhtenä vastauksena, että jotain muuta kuin leimausta. TÄH? MINÄKÖ EN SAA MUKA LEIMATA?? Pyhpah ja kaivoin leimaustarvikkeet samantien esiin. 😀

Uusimpia laattahankintoja on Moyran Blossometry missä ihan ihan täydellisiä kuvioita esim. leimadecaleihin. Jouduin hetken aikaa taistelemaan, että sain kuviot nousemaan kokonaisena. Tämä tuloksena kuvat on leimattu hopealla folioleimauslakalla. 
Ennen leimausta testailin tikuille josko liu’un päälle olisi sopinut joku folio mutta mikään väri (kulta, hopea, pinkki, ruusukulta) ei aiheuttanut

Lue koko postaus tästä