Bluesky nail lacquer | swatches

CesarsShoppiin on rantautunut syksyn aikana uusi kynsilakkamerkki. Blueskyltä on tähän asti  löytynyt kattavasti rakennekynsitarvikkeita ja geelilakkoja mutta nyt meitä kynsilakkojen ystäviä on ajateltu ja CesarsShopista löytyy nyt muutama eri sävyinen kynsilakka, jotka sain kuvattavaksi. 
Sarja kantaa vähän harhaanjohtavasti nimeä Sunny Gel mutta ovat täysin ilmakuivatteisia. Lakat ovat 3-free sekä eläinkokeettomia, vegaanisia ja Halal-sertifioituja. Kynsilakoille luvataan pitkäkestoisuutta ja korkeaa kiiltoa mikäli käyttää sarjan alus- ja päälyslakkaa. Pulloissa on 15ml ja hinta 12.40€.

Olen swatchannut lakat ja laatu näissä on todella hyvä. Sivellin pulloissa on yllättävän leveä mutta hallittavissa erityisesti kapeiden kynsien kohdalla. Koostumus näissä oli täyteläinen mutta ei yhtään liian paksu. Kaikki cremet peitti kahdella kerroksella. Huomasin, että lakkaa täytyi siveltimessä olla riittävästi jotta sain lakattua parilla vedolla siististi. Lakka lähti kuivumaan aika nopeasti, joten liian kauan ei pystynyt parantelemaan lakkakerrosta (jos esim. sattui olemaan liian vähän lakkaa siveltimessä). 
Swatcheissa olen käyttänyt pohjalla sarjan aluslakkaa ja päällä heidän päälyslakkaa, joka toi kyllä tosi hyvän kiillon.

Lue koko postaus tästä