Body Shop Zesty Lemon

*Body Shop tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Pitkästä aikaa ihan oma postaus jostain tuotesarjasta, koska hulluna sitruunaan ja The Body Shoppiin! Mitkä ovat maailman parhaat tuoksut, no tässä järjestyksessä: sitruuna, raparperi ja inkivääri.

Voisin kyllästää itseni näillä tuoksuilla ympäri vuoden. Kait olen niin aneeminen persoona, että sitruuna on vaan se, jolla lähtee päivä käyntiin. Käytän paljon myös sitruunaisia tuoksuja.

Nyt on omiin toiveisiin vastattu, sillä viime vuonna The Body Shopilta ilmestyi inkivääri tuotesarja, mutta tänä keväänä ilmestyi vihdoin se suurin tuoksusuosikki, sarja joka tuoksuu kirpeälle sitruunalle ja on nimeltään *Zesty Lemon.

Zesty Lemon sarja sisältää kolme kirpeän raikasta tuotetta ja tytär nappasi heti suihkugeelin omaan käyttöön. Ehkä salaa käytän minäkin, mutta jänniä nuo tyttäret, haluavat pitää kosmetiikkaa koristeena huoneessaan, joten en taida päästä osingoille tästä ihanuudesta.

Mutta kun tytär kuuli, että Body Shopilta oli tullut lähetys, tytär huudahti ”jee Body Shoppia, on mun lemppari.” Mikä on hauskaa, sillä

Lue koko postaus tästä