Boho Green make-up

Moikka ja kivaa torstaita!
Eilen toteutettiin ystävänpäivän arvonta Instagramissa ja voittajaksi valikoitui @jennimillamaria ystävänsä kanssa. Onnea voittajalle ja ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Mulle saapui jokin tovi sitten postilla kotiin uusia tuttavuuksia, nimittäin muutama tuote Boho Green Make up -meikkisarjalta. Näitä on kyllä ollut myynnissä jo aika pitkään, mutta kyseinen meikkibrändi oli minulle uusi, kun tämä minun luonnonkosmetiikkataival on edelleen aika alussa. Etsiskelin itselleni meikkejä, joiden pakkaukset olisivat mahdollisimman ekologisia sekä hinta ei olisi päätä huimaava opiskelijan kukkarolle. Ja niin löytyi Boho.
Bohoa saa tilattua esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalo verkkokaupasta, Ekololta sekä Pur-kaupasta. Myös Ruohonjuuren (verkkokaupassakin!) ja Naturalin kivijalkakaupat myyvät näitä. Omani tilasin Hyvinvoinnintalolta, mutta viime viikolla Oulun Kauppakeskus Valkean Naturalissa käydessäni huomasin kyseistä meikkibrändiä löytyvän sieltä. Mukaan lähti silloin uusi kylmäkynä sekä meikkivoidesivellin, joita olin tullut etsimäänkin. Valitettavasti näitä tuotteita ei näy tämän postauksen kuvissa, mutta! Julkaisen sunnuntaina arkimeikkivideon, jossa käytän kaikkia omistamiani Bohon tuotteita.
Boho on ranskalainen merkki, tuotteessa on käytetty paljon luomuraaka-aineta ja merkin kaikilla tuotteilla on Cosmebio

Lue koko postaus tästä