Boxycharm | Lokakuu 2019


Tänään esittelyyn pääsee lokakuun Boxycharm, jonka hain pari päivää sitten Postista itselleni. Odottelen vielä tälle kuulle Ihana Sinää sekä Ipsy Plussaa, joista ainakin toinen on jo onneksi matkalla mulle. Lokakuun Boxycharmin kohdalla tilaajat saivat tehdä ensimmäisen kerran valinnan kahden boksin tuotteen välillä ja itse oon tästä uudistuksesta todella innoissani! Yksi tuote oli mulle siis etukäteen varmasti jo tiedossa, mutta miten sitten muu sisältö, miltä lokakuun boksi vaikutti?

Lokakuun boksi oli omaan silmääni huimasti syyskuun boksia paremman oloinen. Siitä boksistahan mulle ei kovin paljon jäänyt lopulta käteen, mutta tässä boksissa oikeastaan kaikki tuotteet olivat kiinnostavia ja pääsevät taatusti omaan käyttöön. Boksista löytyi luomiväripaletti, pari kangasnaamiota, kulmakarvageeli, kaksipäinen ripsiväri sekä itse boksiin valitsemani kasvosuihke. Kokonaisuus on omaan silmääni todella onnistunut ja seuraavaksi käydään läpi boksin tuotteet vielä yksitellen:

Kangasnaamiot kelpaavat aina ja nämä Go2 Beautyn Snail Sheet Maskit olivat itselleni myös ihan uusia tuttavuuksia. Näiden kangasnaamioiden on tarkoitus mm. tehdä ihosta elastisempi sekä kosteuttaa