Boxycharm | Syyskuu 2019


Lokakuuta on vietetty jo viikon verran ja pääsen vasta nyt kertomaan teille mun syyskuun Boxycharmista! No parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan ja tämäkin olisi tullut esiteltyä jo viime viikolla, mikäli en olisi päättänyt esitellä mun uusinta kauneusboksia Ipsy Glam Bag Plussaa ensin. Olen tilannut Boxycharmia noin 1,5 vuotta ja se on käytännössä koko sen ajan ollut mun ehdoton suosikkini. Nyt se on kuitenkin saanut todella vahvan kilpailijan Ipsy Plussasta, enkä tällä hetkellä tiedä kumman tilauksen aion joskus lähitulevaisuudessa lopettaa. Kirjoitin jokin aika sitten postauksen mm. siitä, kuinka paljon mulla meni syyskuun bokseihin yhteensä rahaa ja mainitsin jo siinä kohtaa, ettei mulla taida olla varaa eikä edes halua tilata kahta näinkin kalliiksi tulevaa kauneusboksia Jenkeistä. No mutta eipä siitä aiheesta sen enempää vaan mennään katsomaan mitä syyskuun boksista löytyi!

Oma boksini näytti tältä. Syyskuussa tilaajien oli myös mahdollista saada itselleen taas BoxyLuxe, eli suurempi ja hienompi versio tästä normiboksista. Itse en

Lue koko postaus tästä