Brändiesittelyssä Alamar Cosmetis


Moikka! Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, jossa mun olisi joka kerta tarkoitus esitellä teille yksi itseäni kiinnostava kosmetiikkabrändi, jonka tuotteista olen pitänyt. Näiden postausten ei ole tarkoitus olla mitään kaikenkattavia infopaketteja, mutta perustiedot pyrin jokaisen brändin kohdalla kirjaamaan ylös ja tärkeimpänä tietysti kertomaan, miksi olen itse brändin tuotteista pitänyt. Aloitan tämän monille varmasti hieman tuntemattomammalla brändillä – Alamar Cosmeticsilla, joka on tullut itselleni tutuksi Boxycharmin kautta. 
Mikä ja mitä?
Alamar Cosmetics on yhdysvaltalainen kosmetiikkabrändi, jonka pienestä valikoimasta löytyy hurjan ihania meikkituotteita. Alamar Cosmeticsin tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä kolme poskipunapalettia, kaksi luomiväripalettia, muutama huulikiilto ja kaksi erilaista sivellinsettiä. Valikoima on siis hyvin suppea, mutta olettaisin sen kasvavan jatkossa! Itse ainakin toivon, että valikoima kasvaa ja pääsen tutustumaan useampaankin heidän tuotteeseensa.

Mistä tuotteita saa?
Alamar Cosmeticsin tuotteita voi tilata heidän omilta sivuiltaan. Kansainvälisiin tilaukseen tulee kiinteä $15,00 toimitusmaksu, joka toki on melko korkea. Toimituskulut USA:n sisällä ovat ilmaiset yli $45,00 ostoksilla, joten välityspalvelua, esim. Shipitoa, käyttämällä toimitus saattaa

Lue koko postaus tästä