Breathe the fresh air of the countryside

Maalla mieli lepää ♥ Tosiaan kuten viimeksi kerroinkin, meidän kesän eka extempore reissu tehtiin heti kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Mulla oli viikonloppuvapaa ja sen kummempia suunnitelmia ei viikonlopuksi ollut, muuta kuin mun perjantai-aamun hammaslääkäri. Mies pääsi siinä kahden pintaan töistä kotiin ja kotona sohvalle istahtaessa hän ehdottikin josko illalla lähdettäisiin ajamaan Raatteeseen viikonlopunviettoon. Ja mua ei tiedättekö tarvinnut pitkään houkutella – oikeastaan lähes ollenkaan. Lähdettiinkin iltaa kohden ajamaan ja oltiin aika myöhään perillä, mikä ei todellakaan haitannut.

Ihanaa oli nimittäin avata lauantai-aamuna silmät ja olla poissa kaupungin hälinästä. Ihanaa oli herätä valmiiseen aamiaispöytään ja se olikin melko luksusta, kun minä teen kotona yleensä aamupalan kun yhteisiä vapaita sattuu. Ihanaa oli se tuoksu, mitä pihalla oli – luonto ja kukkaset, ihan eri kuin kaupungissa. Ihanaa oli touhuta lauantaipäivä pihalla ja tutkia uusia paikkoja, levätä ja ottaa aurinkoa.

Pääsin myös leipomaan raparperipiirakan, jaiks. Eihän siinä muuten mikään jännittänyt, leivonhan mä kotonakin – niin mutta valmiiseen

Lue koko postaus tästä