Bucacat kissojen hampaille

Pr-sample Apteekkishop.fi. 

Kissat tuovat meidän elämään hurjasti hyvää oloa, lohtua, iloa, rakkautta.. Kissamme, Luis 5v ja Carlos 4v ovat molemmat persoonia, joilta saamme siis paljon ja joiden parasta tahdomme. Kissat ovat riippuvaisia ihmisistä eivätkä ne yksin tietäisi mitä pitää tehdä tai miten saada vaikka hampaiden hoitoon välineet ja aineet. Omistajan velvollisuus on auttaa kissaansa saamaan se mitä kissat tarvitsevat. 

Vaikkei monikaan pese kissoilta hampaita, on suun hyvinvoinnista pidettävä huolta. Me ollaan otettu hampaidenpesu  käyttöön, jotta hampaat ja ikenet pysyisivät terveinä eikä tulisi kipuja, tulehduksia ja tauteja. Yksi vaihtoehtohan on myös käyttää eläinlääkärillä poistattamassa hammaskiveä tarpeen mukaan.

Apteekkishop.fi kautta löysin Bucacat-suuhygieniageelin, jota halusin testata Luisille ja Carlosille, vaikka harjalla pesukin onnistuu. Tämä geeli on just passeli etenkin niille kissoille, jotka eivät anna pestä hampaita harjalla tai jos sinusta itsestäsi tuntuu paremmalta puristaa tuubista, kuin harjata harjalla. Meillä Carlosin kanssa on helpompaa tehdä Bucacat-puhdistus ja Luisilta voin harjata hampaat kunnolla. Toki parhaimman tuloksen saat, jos

Lue koko postaus tästä