Bucket list

En ole aiemmin tehnyt itselleni bucket listiä saatika, että olisin sellaisesta tehnyt postauksen. Itse asiassa en ole edes ajatellut mitä laittaisin bucket listilleni, mutta rupesin jokin aika sitten miettimään mitä haluaisin ehdottomasti tehdä, nähdä tai kokea elämäni aikana tai minkä haaveen haluaisin toteuttaa. Mitään erityisen extremeä tai hyperihmeellistä listallani ei ole, koska en halua  ottaa mitään turhia riskejä, enkä testata rajojani henkeni tai terveyteni kustannuksella. Tässä tulee tämän hetken bucket listini!

Sky’s the limit!

Matkat
Postasin aeimmin (tässä) haavematkakohteistani, ja tietysti ne tulevat automaattisesti bucket listilleni, mutta ei niistä tässä enempää.

Osallistua Naisten Kympille
Naisten Kympille osallistuminen on ollut jo ainakin parikymmentä vuotta eräänlaisella bucket listilläni, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi osallistua siihen, vaikka olen asunut pääkaupunkiseudulla ties kuinka kauan. Nyt asiaan on kuitenkin tulossa muutos ja olen tänä vuonna menossa Naisten Kympille. Jee, tuskin maltan odottaa, vaikka jänskättää kovasti. Aion ottaa iisisti eli olen ilmoittautunut kävelijä-kategoriaan. Mitään pitkiä matkojahan meikälikka ei vielä kykene juoksemaan, mutta joku