Bugaboot Hollannista 

Muutama viikko sitten päätin toteuttaa haaveeni ja ostaa meille Bugaboot. Olin Ässän vauva-aikana alkanut haaveilemaan Bugaboon vaunuista, mutta olimme jo ostaneet Emmaljunga vaunut, joten toiset kalliit vaunut eivät tulleet kysymykseenkään. Vaikka turhamaisuuteni yritti muutamaan otteeseen nostaa päätään, pidin sen kurissa ja pidin kukkaron nyörit tiukasti kiinni. 
Silmun raskausaikana aloin uudelleen haaveilemaan Bugaboista, mutta jälleen järki voitti ja turhamaisuus sai jäädä taka-alalle. Ässän emmaljungat olivat ehjät ja erittäin toimivat, joten emme tarvitse oikeasti uusia vaunuja. Ainoa ongelma vaunujen kanssa on, etteivät ne yksinkertaisesti mahdu kuin osissa uuden autoni tavaratilaan. Joten pari viikkoa sitten kyllästyin vaunujen kanssa taiteilemiseen ja päädyin tilaamaan haaveilemani bugikset.
Aloin tekemään hintavertailua bugiksista ja sain huomata, että Suomessa vain kaksi yritystä myy kyseisiä vaunuja. Kummassakin liikkeessä haluamani Buffalot ovat tilaustuote ja hinta sama eli aivan sama mistä vaunut ostaa. Lopulta päädyin tutkimaan saisinko itse tilattua vaunut valmistajalta, mahdollisesti jopa edullisemmin. Tutkimusta tehdessäni löysin BabyPlus nimisen liikkeen Hollannista, joka myy Bugaboo vaunuja ja

Lue koko postaus tästä