Burgas Bulgaria


Kirjoitinkin jo hieman yleisesti meidän Bulgarian matkasta. Ajattelin kirjoittaa jokaisesta kohteesta vielä erikseen hieman enemmän. Aloitan siis Burgaksesta, johon lentomme saapui. Bulgaria on kivan matkan päässä. Lennot kestävät vain kolme tuntia ja siellä on sama kellonaika kuin Suomessakin.
Lentomme lähti neljän maissa päivällä Helsinki-Vantaalta. Olimme siis illalla perillä. Burgasissa on vähän alle 200 000 asukasta ja se sijaitsee Mustan meren rannalla.Burgasin lentokentältä ajelimme taksilla hotellillemme kaupunkiin. Taksilla matkustaminen on edullista, mutta kannattaa olla tarkka ettei joudu huijatuksi. Meillä oli varattuna kuljetus hotellin kautta ja mies odotti kentällä meitä nimikyltti kädessä.
Tutustuimme huoneeseemme ja päätimme syödä hotellin omassa ravintolassa. Se osoittautuikin erittäin viihtyisäksi paikaksi ja ruoka oli hyvää. Poikakin söi hyvin, kunnes oli väsynyt ja halusi alkaa nukkua ravintolassa (lieneekö matkailu rasittanut vai tekikö illan pimeys tehtävänsä). Hän sai laittaa päänsä mukavan pitkän penkin päädyssä olevalle tyynylle ja jalat äidin syliin. Me vanhemmat nautimme rauhassa ruokamme loppuun. Rentoa! Hyvä alku lomalle siis!

Samassa ruokatilassa oli

Lue koko postaus tästä