Cattier Paris – Luonnonkosmetiikkaa Ranskasta

*Affiliate- eli mainoslinkki. Kaikki postauksen tuotteet saatu pr-näytteenä.


Cattier Paris* on ranskalainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka juuret ylettyvät yli 50 vuoden taakse. ECOCERT sertifioitujen luonnonkosmetiikkatuotteiden joukosta löytyy kattava valikoima aina ihon- ja vartalonhoitotuotteista hammastahnoihin ja hiustenhoitoon. Cattierilta löytyy myös omat tuotteensa lapsille eli kokonaisuutena brändin valikoima on hyvin laaja. Sain jokin aika sitten maahantuojalta testiin muutaman Cattierin tuotteen ja sitä kautta sain vihdoin ja viimein ensikosketukseni brändiin, joka on kiinnostanut mua jo pitemmän aikaa! Cattieria myyvät mm. Hyvinvoinnin tavaratalo, Biodelly sekä Ruohonjuuri. Hinnat ovat näissä mielestäni hyvinkin kohtuulliset ja olisin itse valmis maksamaan näin laadukkaista luonnonkosmetiikan tuotteista enemmänkin.

Cattier Parisia maahantuo Nordic Health Systems ja NHS:n sivuilta voitte käydä lukemassa lisää Cattierista ja tutustua brändin laajan tuotevalikoimaan!

Sain itselleni testiin Cattier Parisin miselliveden, kasvoveden, kasvonaamion sekä vartalovoiteen. En tiedä olenko aiemmin täällä blogin puolella maininnut, mutta mähän rakastan testata erilaisia kasvo- ja misellivesiä. Jämähdän kyllä helposti hyväksi todettuihin tuotteisiin, mutta uusia on aina mielekästä testata

Lue koko postaus tästä