Centifolia, hiuksille ja vartalolle

*tuotteet saatu

Centifolia on ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja joka on ollut markkinoilla jo vuodesta  1983.
Sarjan omistaa perheyritys, jolle on kunnia-asia valmistaa turvallisia, laadukkaista ja kohtuuhintaisia tuotteita ja se, että tuotteiden saatavuus on mahdollista kaikille kuluttajille.

Tuotteita kehitellään ja valmistetaan Länsi-Ranskassa Bretagnessa, Centifolian omassa laboratoriossa ja ekotehtaassa. Nämä sijaitsevat samalla tilalla, jossa aikanaan sijaiti omistajaperheen isovanhempien maatila.

Kaikilla Centifolian tuotteilla on luonnonkosmetiikan sertifikaatti ja kaikkien puhdistustuotteiden koostumus on sulfaatitonta.Tuotteet ovat yhtä lukuunottamatta(mehiläisvaha) vegaanisia.

Centifolian ideologian mukaan kasvit ovat elollisia raaka-aineiden lähteitä ja niiden voima on iholla uskomaton. Nehän tarjoavat runsain mitoin aktiivisia ja tehokkaita ainesosia.

Koska itse kärsin tuoksuherkkyydestä, mulle on tärkeää että tuotteiden tuoksu on suhteellisen mieto, etenkin puhdistustuotteiden ja kasvovoiteiden kohdalla tämä on lähes välttämätöntä.

Sarja on tuoksuissaan hyvin mieto ja luonnollinen, minkä vuoksi halusin lähteä tutustumaan tuotesarjaan laajemmin. Tässä ensimmäisessä postauksessa tutustutaan hiustuotteisiin ja suihkusaippuaan.

Hiustenhoito
Centifolian shampoot valmistetaan miedoilla puhdistusaineilla ilman sulfaattia. Shampoissa on kameliaöljyä ja manteliproteiineja, jotka puhdistavat hellästi ja hiuksista tulee pehmeät ja kiiltävät.
Tuotteet sopivat