Centifolia Sublime Jeunesse – luonnonkosmetiikan anti-age -aatelia!

Sain maahantuojalta testiin myös Centifolian Sublime Jeunesse -sarjan seerumin – Centifolia Sublime Jeunesse Sérum Intensif – tehoseerumi with Date Extract and Fuit AHAs *(30 ml) , josta olen erittäin innossani, koska siinä taatelia. Itse asiassa kaikissa Sublime Jeunesse -sarjan tuotteissa on käytetty taatelin siemenistä saatavaa uutetta, jolla on anti-age -vaikutuksia. Uute tehostaa kollageenin ja elastiinin muodostumista ja tehokkaana antioksidanttina se myös suojaa soluja. Lisäksi sarjan tuotteet kiinteyttävät ja silottavat ihoa, sekä madaltavat juonteita. AHA-hapot ovat peräisin omenasta, vadelmasta ja persikan lehdistä. Ne kirkastavat ihoa ja vähentävät ikääntymisen merkkejä iholla. Seerumissa on runsaasti myös erilaisia kasviöljyjä ja -uutteita. Centifolia on ranskalainen merkki, jolla on mm. EcoCert-sertifikaatti.

*Tuote saatu blogin kautta.

Seerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon, mikä on nykyään aika standardi pakkausmuoto seerumeille. Pullo on kauniin värinen ja käteen melko raskaan tuntuinen. Seerumi pulloineen on hieman itämaisvaikutteinen. 
Käytän taateliseerumia suunnilleen joka aamu ja levitän sitä muutaman pisaran kasvoilla ja kaulalle. Seerumia voi toki käyttää myös iltaisin,

Lue koko postaus tästä