Charlotte Tilbury Mini Miracle Wand

Charlotte Tilbury on suomalaisille hiukan tuntemattomampi kosmetiikkamerkki. Nainen merkin takana on legendaarinen ja palkittu Lontoossa syntynyt meikkitaiteilija, jonka nimeä sarja kantaa.


Jostakin hankin Tilburyn Mini Magic Eye Wand – kynän, jota väsyneen näköisille silmille suositeltiin. Kynä ei ole ihan tavallinen valokynä, vaan siinä on kaksi päätä. Toisessa päässä on silmänympärysvoidetta ja toisessa valopigmenttistä silmänalusten kirkastajaa. Tuote on suunnattu nimenomaan painuneille silmille, joiden alla on silmäkuoppa korostunut ikääntymisen myötä.


Silmänympärysvoide on ohutta ja imeytyy ihoon helposti jäämättä lillumaan rasvaisena ihon pinnalle. Siinä on tehoaineina hyaluronihappoa, riisiproteiinia (siloittaa ihoa), suolayrttiä* (Salicornia, engl. glasswort, sukua joskus lautaseltasi löytyvälle samphire-nimiselle vihreälle kasville) ja syklodekstriinejä (absorbentti, joka tehostaa vaikutusta).

Suolayrtti onkin mielenkiintoinen ainesosa. Se kasvaa Euroopan merenrantamailla kasvi itsessään menestyy mitä suolaisimmistakin kasvuympäristöistä. Sitä käytetään myös ravinnoksi, koska se on hyvin antioksidantti-, vitamiini- ja mineraalipitoista. Kosmetiikkaan se sopii myös siitä saatavan öljyn takia hyvin ja kasvista saatava uute sitoo kosmetiikassa myös kosteutta eli hoitaa ihoa. Voidetta saadaan kynän

Lue koko postaus tästä