CHRISTMAS WISHES

best time of the year is here!

Apua, nyt se sitten täällä jo on – vuoden paras juhla <3 Joulupukin Kuuma Linja pyörii parhaillaan taustalla, samalla joululaulut raikaa hiljaisena sekä aamupalana toimii maukas riisipuuro ja piparit. Joulunvietto on alkanut aaton koittaessa.

Nämä viimeiset päivät ennen joulua kuluivat kuin lentäen. Koko kuukauden ajan on pitänyt kiirettä, lahjojen ostaminen, koulujutut ja kokeet sekä muu elämä on pitänyt jatkuvasti liikkeessä. Onneksi loma alkoi perjantaina ja nyt on kaksi viikkoa aikaa pyhitetty pelkälle lomailulle. Joulunpyhät kuluu rennosti loikoillen ja vasta ensi vuonna katsellaan niitä kiireitä uudestaan.

Jos ei ole käynyt vielä selväksi niin joulu on mulle ehdottomasti vuodesta se parhain juhla. Juhannus ja Uusi Vuosi tuntuvat ehkä turhimmille, mutta joulussa on sitä joulun taikaa, jota on sanoin kuvailemattoman vaikea kuvailla. Jouluna yhdessäolon merkitys korostuu, tunnelma on käsinkosketeltavaa ja sitä rataa. Aikaisemmin joulussa tuntui tärkeältä olevan vain lahjat ja ruoka, mutta nyt oikeesti tajuan mikä siinä on tärkeää:

Lue koko postaus tästä