Color Club – Aura Energy | swatches

Lakat saatu pr-näytteenä. 
CesarsShoppiin on tullut vastikään myyntiin kolme uutta Color Clubin kokoelmaa.  Tässä postauksessa esittelen ”Aura Energy” kokoelman lakat ja ”Wild Mulberry” on itselläni vielä työn alla. Calm Before Storm kokoelma on jo nähtävissä swatchattuna Charming Nails blogissa.


Aura Energy kokoelmassa ovat pääosissa iridescent, shimmer ja hitulat. Väriskaala on monipuolinen  (tai niin monipuolinen kuin kuuden lakan kokoelmassa voi olla :’D) ja kokoelmasta löytyy niin toppereita muiden lakkojen päälle laitettavaksi sekä ihan yksinään peittäviä lakkoja. Itse tällä kertaa laitoin jokaista lakkaa yksinään kynnelle. Tästä kokoelmasta ei säihkettä puuttunut ja joukosta löytyi ainakin heti yksi mulle uniikkilakka johon tykästyin kovasti ♥
YES OF QUARTZ – valkoinen iridescent lakka. Vähän metallinhohtoinen valkoinen, joka shiftailee pinkkiin ja kullanvihreään. Koostumus tässä oli aika jähmeä. Swatchissa 2 kerrosta + tc. 


GOOD VIBES ONLY – sinertävä topperi. Shiftaa voimakkaasti pinkkiin/violettiin. Sopii erityisen hyvin mustan päälle jolloin sininen ja pinkki shimmer tulee paremmin esiin. Swatchissa 3 kerrosta + tc. 


THAT’S THE SPIRIT – Murrettu sinivioletti creme

Lue koko postaus tästä