Color Club Dream on

Yksi uusi glitterlakkakokoelmakin on rantautunut Kynsilakkataivaaseen pastellisten lakkojen lisäksi – nimittäin Color Clubin Dream ON kokoelma! Tämä oli siitä jännä kokoelma itselle, että pullossa nämä näyttää aivan eriltä kuin olivat kynsillä! Ei yhdenkään lakan kohdalla voinut olla varma minkälainen lopputulos tulee olemaan.

Kokoelmaan kuuluu kuusi erisävyistä glitterlakkaa. Kaikissa on pohjana paljon shimmeriä/microglitteriä joka shiftaa eli vaihtaa väriä valon siihen osuessa oikeasta kulmassa sekä seasta löytyy myös erivärisiä glittereitä. Osa oli peittävämpiä kuin toiset ja kaiken lisäksi lakka näyttää varmasti ihan eriltä pohjan väristä riippuen. Itse swatchasin kaikki tällä kertaa mustan päälle mutta CesarsShopin nettisivuilta voi käydä kurkkaamassa kuvat, jossa lakat on tikutettuna myös ”vaaleana versiona”ja verrattavissa toisiinsa. Lakat saatu swatchattavaksi. 

IN YOUR DREAMS – Runsaasti pinkkiä/purppuraa microglitteriä, joka shiftaa kultaiseen/keltaiseen, sekä ruusukultaisia glittereitä. Mustan päällä yksi kerros. Metallinen ja aika peittävä lopputulos. 


SLEEPING BEAUTE – Kirkaspohjainen runstaasti kellertävän vihreää microglitteriä sekä hopeisia hologlittereitä sisältävä lakka. Kuvissa mustan päällä yksi kerros. 


SLUMBER PARTY – Kirkkaassa

Lue koko postaus tästä